Adriaan Dorsmanstraat 1 | 2202 XC Noordwijk aan Zee

Ma. t/m Vrij, 8.00-17.00

Leren en communiceren, het één kan niet zonder het ander!

Op mijn website Studielift vind je mijn passie voor leren en de missie die ik heb om alle leerlingen in Nederland met meer plezier en gemak naar school te laten gaan.

En nu is daar een fantastische aanvullende passie bijgekomen. De kracht en kwaliteit van effectief communiceren overbrengen aan docenten, mentoren en alle overige (onderwijs)professionals. Hiermee kan ik hen niet alleen trainen en ondersteunen en studievaardigheden, maar ik reik hen direct de juiste tools aan om dit op een effectieve manier over te brengen.

Maar effectief communiceren is natuurlijk een verrijking voor iedereen die met mensen werkt!

C’est le ton qui fait la musique

Dat is wat ik vroeger heb geleerd. Inmiddels weet ik dat niet alleen de toon, maar ook de gebaren, mimiek, houding en natuurlijk de woorden een grote rol spelen in communicatie en dus de overdracht van kennis.

En dát is waarom het Process Communication Model® zo fantastisch aansluit bij mijn aanbod in het onderwijs, maar minstens net zo geweldig is in te zetten in bedrijven en in teams.

Inzicht en bewustwording in je eigen voorkeurskanaal en perceptie maar vooral heel veel inzicht door anderen te observeren en hun voorkeuren te ontdekken.

Je leerlingen, collega’s of klanten beter begrijpen, miscommunicatie voorkomen, stress verminderen en bovenal bereiken wat jij wilt ook echt wilt bereiken, dat is wat ik een win-winsituatie noem.

Wil je zelf vaardiger worden in effectief communiceren of zoek je een training voor je gehele team om de samenwerking te versterken? Wil je jouw leerlingen, collega’s of klanten leren observeren, zodat jij beter aan kunt sluiten bij hun belevingswereld? Dan zit jouw communicatie binnenkort absoluut in de lift!

Ik nodig je dan ook van harte uit om een kijkje te nemen op zowel www.communicatielift.nl als www.studielift.nl.

Ontdek hoe ik jou kan helpen de kracht van effectieve communicatie (en studievaardigheden) te laten ervaren en combineren.

Ik kom graag met jou in contact om jouw wensen te mogelijkheden te bespreken met jou via info@studielift.nl of 06-17 23 44 17.Annemieke Groeneveld

Bezoek een workshop of volg mijn training, graag tot ziens

© Copyright 2020 YMY Re-Lated